GEFU TREPPO - sagriezt augļus un dārzeņus kobiņos vai salmiņos?

GEFU TREPPO - sagriezt augļus un dārzeņus kobiņos vai salmiņos?

Jau gadiem ilgi klienti ir jautājuši par brīnumlietu - ātru rosola griezēju, kas visus produktus vienā mirklī pārvērš kubiņos. Un beidzot es ar pārliecību par rezultātu varu teikt - Jā, mums ir, ko Jums piedāvāt!

GEFU TREPPO

GEFU TREPPO ir augļu un dārzeņu griezējs ar 2 gab. griešanas asmeņiem - smalkāku un rupjāku. Asie asmeņi bez problēmām sagriež dažādus mīkstus produktus, taču labi tiek galā arī ar, piemēram, nevārītiem kartupeļiem. Griezējs ir veidots tā, lai griežot būtu jāpieliek mazāk spēka - aši aizverot vāku. Un sagrieztais produkts iekrīt griezēja uztvērējkastē.

Liela  bļoda, pilna ar rosolu vienādos kubiņos, pusstundas laikā? Jā, tas ir iespējams! Kartupeļi, sagriezti salmiņos, nu gluži kā Lido ēstuvēs? Mierīgi!

Griezējs GEFU TREPPO ir ar 2 asmeņiem - lielākiem un mazākiem kubiņiem. Lielākās rūtiņas ir labas, piemēram, fri kartupelīšiem, uzkodām salmiņos - piemēram, burkāniem, gurķiem. Esmu redzējusi arī gurķu un tomātu salātus, sagrieztus ar GEFU TREPPO. Ar mazliet labas eļļas un dillītēm. Un burkānu un kartupeļu kubiņius zupām - tie sanāk visi skaisti vienādi.

Mazākās rūtiņas ir īstās rosola rūtiņas. Šīs būs arī smalkāku kartupeļu salmiņu rūtiņas, lieliski uzcepas uz pannas. Kā arī ideāli piemērotas sīpolu smalcināšanai - pārgrieztiet sīpolu uz pusēm un tad - klikš! un sīpols pārvērties daudz mazos kubiņos.

Ja sagrieztais produkts paliek pāri, to īslaicīgi var uzglabāt griezēja uztvērējkastītē, kam komplektā līdzi nāk arī vāks.

Atšķirībā no daudziem citiem līdzīgiem produktiem GEFU TREPPO ir piemērots arī mazgāšanai trauku mazgājamā mašīnā.

Lai jums garšīgi rosoli un sīplu griešana bez asarām! Gaidām pavasari!