Rommelsbacher DA 900 un DA 1000 - augļu žāvētāji modernai virtuvei

Rommelsbacher DA 900 un DA 1000 - augļu žāvētāji modernai virtuvei

Pārtikas produktu žāvēšanai ir senas tradīcijas, kas atkal tiek atdzīvinātas mūsdienu modernajā virtuvē.

Rommelsbacher DA 900 un DA 1000 dehidratatori izžāvē augļus, dārzeņus, gaļu, zivis un daudz ko citu.  Ar šīm modernajām ierīcēm senākais pārtikas konservēšanas veids kļūst vienkāršāks un, pateicoties tā plašajām pielietošanas iespējām, atrod vietu ikvienās mājās.

Mūsdienās vairāk uzmanības tiek pievērsts veselīgam uzturam, kas nesatur mākslīgas piedevas vai konservantus. Rommelsbacher DA 900 un DA 1000 dehidratatori maigi konservē visu veidu augļus, dārzeņus, garšaugus, sēnes, gaļu un zivis. Veselīgas, gardas uzkodas bagātina mūsdienu virtuvi.

100 procenti dabīgs

Žāvēšana ir populārāka nekā jebkad agrāk. tas turpinās. Šī procesa galvenā priekšrocība ir tā, ka pārtikas produkta derīguma termiņš tiek pagarināts vairākas reizes. Noņemot mitrumu, pārtika tiek maigi žāvēta. Vitamīni, minerālvielas un šķiedrvielas lielā mērā tiek saglabātas. Un tas viss ir 100% dabiski! Tas cita starpā rada žāvētus augļus musli, dārzeņu čipsus, kaltētas sēnes, risoto un interesantus piedevas ēdienu garnēšanai un izsmalcināšanai. Varat arī izmantot to, lai uzburtu populāro augļu čipšus, vītinātu liellopu gaļu, kārumus dzīvniekiem un skaistus Ziemassvētku rotājumus.

Rommelsbacher DA 1000 - dehidrators ar ietilpību 1,6kv.m.

Rommelsbacher DA 1000 ir ļoti liels dehidratators. Pirmais, kas noteikti ir jāzin pirms šī augļu žāvētāja iegādes, ir tā izmēri - (A x Pl x G) 42 x 43 x 54cm. Tas nebūs piemērots visām virtuvēm, taču tā ražība ir iespaidīga - ar ietilpību 1,6kv.m. vienā žāvēšanas reizē, šis dehidrators ir spējīgs izkaltēt produktus ļoti lielos daudzumos.

Papildus izmēram, pirmais, kas iekrīt acīs, ir žāvētāja minimālistiskais nerūsējošā tērauda dizains - visa ierīce, izņemot vadības paneli un durvis, ir izgatavota no nerūsējošā tērauda.

Stikla durvis piedāvā iespēju apskatīt procesus, neatverot žāvētāju, tajā pat laikā tas arī lieliski iekļaujas dizainā. Vads ar garumu 1,9m ir pietiekami garš, lai augļu žāvētāju pieslēgtu arī attālākai kontaktligzdai.

Augļu žāvētājā Rommelsbacher DA 1000 ietilpst 10 gab. kvalitatīvas un akurātas nerūsējošā tērauda restītes, katras izmērs 39,5 x 39,5cm. Papildus komplektā atradīsiet arī 2 smalkus sietus produktu žāvēšanai un 2 paplātes.

Smalkie sieti ir noderīgi, piemēram, tēju un zaļumu žāvēšanai. Savukārt paplātes ir perfekts risinājums pastilu pagatavošanai.

Temperatūras diapazons no +35°C līdz +75°C nodrošina iespēju žāvēt gandrīz jebkuru pārtiku.

Žāvēšanas procesā nav vajadzības mainīt restītes vietām, jo šis kvalitatīvi ražotais dehidrators notur vienmērīgu temperatūru visos žāvēšanas stāvos. 

 

Pārtikas žāvētājs Rommelsbacher DA 900 - mērķis līdzsvarot veiktspēju, cenu un žāvēšanas laukumu.

Rommelsbacher DA 900 patiešām ir jauks savas jomas pārstāvis. Dehidrators, kas pilnībā izgatavots no nerūsējošā tērauda (izņemot vadības paneļus un stikla durvis), ir vizuāli estētisks.

Ar labu darba kvalitāti - komplektā esošie nerūsējošā tērauda sieti ir plāni, un labi apstrādāti. Lietošanas instrukcijā atradīsiet arī praktiskus padomus žāvēšanas uzsākšanai, kas būtiski uzlabo darba kvalitāti.

Komplektā iekļauts arī 1 gab. siets smalku produktu žāvēšanai un 1 gab. paliktnis (bez BPA).

Temperatūras diapazons no +35°C līdz +75°C ar 5° soli. Horizontālā ventilācija darbojas ar jaudu līdz 650W. Augļu žāvētāja Rommelsbacher kopējā ietilpība ir 0.6kv.m. Katrs kvaitatīva nerūsējošā tērauda siets produktu žāvēšanai ir ar izmēru 30 x 31,5cm.

Atkarībā no vietas uz žāvēšanas sieta nav atšķirību. Vienalga, vai priekšā vai aizmugurē – viss izžūst vienmērīgi. Žāvēšanas sietus pēc darba veikšanas var mazgāt trauku mazgājamajā mašīnā - reāla priekšrocība.

Par mazāk nekā 200 eiro diez vai var dabūt labāku ierīci par Rommelsbacher DA 900. Kopējais komplekts ir absolūti ideāls. Ja vēlaties uzticamu, klusu darba zirgu, kas arī izskatās stilīgi, varat to iegūt.