Rommelsbacher FRH1500 un FRH1700 - karstā gaisa friteri mūsdienīgai virtuvei

Rommelsbacher FRH1500 un FRH1700 - karstā gaisa friteri mūsdienīgai virtuvei

Lai arī karstā gaisa friteri jeb tā saucamie aerogrili nav nekāds jaunums, vācu ražotājam Rommelsbacher tie ir parādījušies pavisam nesen. Rommelsbacher starp daudziem citiem ražotājiem izceļas ar savu produktu kvalitāti. Tāpēc jo īpaši bija interesanti papētīt, kas labs šoreiz ir sanācis.

Rommelsbacher piedāvājumā ir 2 aerogrilu modeļi - FRH1500 un FRH1700. Atšķirība starp abiem ir ne tikai tilpumā - FRH tilums ir 5L, savukārt FRH1700 - veseli 8 litri, bet arī jaudas ziņā un funkciju daudzumā.

Karstā gaisa friteris - aerogrils Rommelsbacher FRH1700

Karstā gais friteris Rommelsbacher FRH1700

Šim karstā gaisa friterim ir tilpums 8 litri un jauda W. Aprīkots ar 10 programmām, 8 no tām ir iepriekšieprogrammētas, bet 2 ar mainīgiem lielumiem. Piemērots fri pagatavošanai līdz pat 1 kg. Aprīkots ar sakratīšanas un apgrozīšanas atgādinājuma funkciju, kā rezultātā iegūtais produkts ir vienmērīgi izcepies, ārpusē kraukšķīgs, bet iekšpusē - mīksts un sulīgs. 

Gatavošanas laikā nav vajadzības grilu virināt, jo visu gatavošanas procesu var pārskatīt lodziņā. Papildus tam, iekšpusē ir ieslēdzams apgaismojums - viss labi un gaiši ir pārskatāms un, salīdzinājumā ar citiem aerogriliem, tas nav jāver vaļā, lai pārskatītu gatavošanas procesu, līdz ar to saglabājot nemainīgu gatavošanas temperatūru.

Pavisam viegli izpakojams un saliekams, samērā viegli tīrām - nav ieteicams mazgāt trauku mazgājamā mašīnā. Taču, ja īsi pēc gatavošanas grozu noskalosiet un atstāsiet notecēt, tas būs tīrs skaists un lietojams atkal. Aprīkots ar 1 m garu vadu - tātad varēsiet aizsniegt pat tālu esošas rozetes.

Priekšrocības

Liels tilpums 
Ar skatlogu
Perfekti nostrādāts
Multifunkcionāls

Trūkumi

Nevar pagatavot veselu vistu

Karstā gaisa friteris - aerogrils Rommelsbacher FRH1500

Karstā gaisa friteris Rommelsbacher FRH1500

Rommelsbacher FRH 1500 tilpums ir 5 litri, taču ir tikai 22 centimetrus plats. Un tas tiek kompensēts ar dziļumu -  karstā gaisa fritera groza dziļums ir 40 centimetri, taču dziļš korpuss lielākajā daļā virtuvju nav problēma. Piemērots līdz 800 g fri kartupeļu pagatavošanai vienā reizē. Lieliski noderēs ar vistas stilbiņu, spārniņu un citu uzkodu pagatavošanai.

Šis frieris ir aprīkots ar 4 iepriekšieprogrammētām programmām un 1 ar maināmiem lielumiem. Tempertūras regulācija ierobežota ar 4 fiksētām mvērtībām - 80°C, 160°C, 180°C un 200°C. Taimeris līdz 1 stundai.

Arī šis karstā gaisa friteris ir aprīkots ar kratīšanas/apgrozīšanas atgādinājuma funkciju, kas ir iekļauta iepriekšieprogrammētajās programmās. Tāda ir, gatavojot fri.

Viegli kopjams, lai arī nav ieteicams mazgāt trauku mazgājamā mašīnā.


Rommelsbacher FRH 1500 ir ideāla karstā gaisa cepeškrāsns, kad virtuve ir nedaudz šaurāka. 5 litru ietilpība nodrošina pietiekam tilpumu 2 porcijām.

Priekšrocības

Šaurs
Ērts lietošanā
Augstas kvalitātes izpildījums

Trūkumi


Ir tikai četri fiksēti temperatūras iestatījumi

Mūsdienu kulinārijas dinamiskajā pasaulē, kur uzmanības centrā ir laika taupīšana, efektīva ēdiena gatavošana, veselīgs uzturs un modernu recepšu eksperimentēšana, Rommelsbahers ir atzinis, ka mūsdienu ēdiena gatavošanas ierīcēm ir jābūt daudzveidīgām, lai apmierinātu patērētāju vajadzības. Papildus augstajai kvalitātei Rommelsbacher izstrādājumus raksturo praktiska piemērotība un tie ievērojami atvieglo ikdienas virtuves dzīvi.