BIO adventes garšvielu kalendāri Spicebar 2022 ir klāt!

BIO adventes garšvielu kalendāri Spicebar 2022 ir klāt!

Beidzot tie ir klāt! Labāki, skaistāki un garšīgāki kā jebkad!

Ja meklējat adventes kalendārus, kas sniedz ilgstošu prieku, satur godīgas tirdzniecības bioloģiskos produktus un kuriem ir garšīga pievienotā vērtība, tad šie kalendāri būs īstā izvēle.

Patīkamie katras adventes dienas pārsteigumi aicina atklāt un izmēģināt kulinārijas gardumus ar pareizām recepšu idejām, bagātinot Jūsu virtuvi ar jaunām vēsmām un aizraujošām smaržām.

Kalendāros pieejami gan garšvielu jaunumi, gan arī ekskluzīvas garšvielas. Un tā ir arī iespēja izmēģināt 24 dažādas bioloģiskas premium garšvielas par pievilcīgu cenu.

Jaunums: Spicebar 030BBQ kalendārs - stingri ierobežots! To īpaši novērtēs grilēšanas meistari un entuziasti - šajā kalendārā vācu grila meistars Bobijs 030- BBQ piedāvā savus ekskluzīvus garšvielu maisījumus un Spicebar tos papildinājis ar grilēšanai noderīgām garšvielām. Kopā 24 dažādas garšvielas un maisījumi perfektam grila baudījumam - 6 kārbas un 18 paciņas. Un grilēt jau var arī rudenī, ziemā. Tas pat ir vēl garšīgāk.

Vienmēr pieprasīts, šeit tas ir: Premium kalendārs "Holy dinner" - pildīts ar 24 kārbām ar Spicebar garšvielu dārgumiem. Aiz 25. durvīm atradīsiet recepšu bukletu ar idejām, ko pagatavot, izmantojot garšvielu dārgumus no kalendāra. 

Un, protams, arī organisko garšvielu konditorejas kalendārs "Ohh Bakery" ar garšvielām un īpašām cepšanas sastāvdaļām, no cukurotiem kakao gabaliņiem līdz kokosriekstu miltiem, īstai organiskai burbona vaniļai... vairāk netiks atklāts.